«Відверто про бізнес»: зустріч із Максимом Бахматовим

22 червня о 19:00 в рамках серії зустрічей «Відверто про бізнес. Досвід перших» до креативного простору «Часопис» завітає генеральний директор ВДНГ Максим Бахматов. Свій трудовий шлях Максим розпочав у компанії МТС оператором call-центру, де доріс до провідного експерта дилерської сотової мережі. Потім працював директором з розвитку бізнесу в агенції Leo Burnett, а також sales-менеджером компанії Samsung у Прибалтиці. У 2014 році приймав участь у благодійному проекті мережі магазинів «Цитрус». Максим «Ледокол» Бахматов також відомий КВК-шник. Засновник і активний учасник українського Comedy Club.

З червня минулого року Максим Бахматов разом з партнерами займається активною розбудовою ВДНГ як інноваційно-культурного центру.

У ході зустрічі ви дізнаєтесь:

- деталі та секрети реформації виставкового центру;- як і чому відомий бізнесмен і КВК-шник став ініціатором перебудови «радянського» виставкового центру;- ВДНГ TECh: як ІТ кластер на базі ВДНГ допоможе розвитку українських стартапів та продуктових компаній;- секрети успіху від Максима Бахматова.

Формат події передбачає Q&A сесію, тож готуйте ваші запитання.

Вартість: 150 грн.

Зареєструватись або придбати квиток можна за посиланням.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Бахматов Максим, Вартість: 150 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні