Відкрита зустріч із фотографом Єгором Рогалевим

24 червня о 19:00 в School of visual communication в рамках практичного 3х місячного курсу «Документальна фотографія як позиція» відбудеться відкрита зустріч із російським фотографом і викладачем Єгором Рогалевим.

Єгор Рогалев – російський документальний фотограф (Санкт-Петербург). Учасник групових і персональних виставок (Ірландія, Італія, Польща, Чехія, Словаччина, Франція, Хорватія). Фіналіст, призер і учасник фотофестиваль: Copenhagen photo festival, Fotofestiwal Lodz, Organ Vida (Загреб, Хорватія) і Photo Annual Awards (Прага, Чехія). Брав участь в зйомках фільму Олексія Германа-молодшого «Під електричними хмарами», працював фотографом на бієнале сучасного мистецтва «Маніфеста 10». Викладав основи фотографії в Британській вищій школі дизайну в Москві (англомовний напрямок).

На курсі SVC Єгор проводить воркшоп «Час, політика і позиція автора в фотографії».

На відкритій зустрічі Єгор Рогалев розповість про практичні аспекти роботи над своїм довгостроковим проектом «Synchronicity» («Синхронність»), велика частина якого знімалася в Києві, а також говоритиме про проблеми фотографічного опису пост-радянської реальності. Проект Synchronicity (Синхронність) досліджує досвід дорослішання на фоні соціальних та ідеологічних трансформацій, де пост-радянська дійсність розглядається як частина глобальної сучасності, зазначеної присутністю невидимою катастрофи. У травні проект був продемонстрований на виставці Extended memory в Берліні, а до цього виставлявся на фотофестивалі Organ Vida в Хорватії.

Вхід вільний, обов'язкова реєстрація.

Місце: Школа візуальних комунікацій (SVC) (вул. Січових Стрільців (Артема), 1–5, 4 поверх, офіс 402), Безкоштовно, Організатори: Школа візуальних комунікацій

Реклама:

Головне сьогодні