TEDхKyivSalon «Women Intro»

16 липня відбудеться перша подія в рамках TEDxKyivWomen – конференція TEDхKyivSalon «Women Intro» про роль жінки у сучасному українському суспільстві. Подія пройде на сцені нового інтерактивного простору Kyiv Smart City Hub.

На вас чекає 3 коротких сесії по 2 спікера в кожній, TED-відео і хороша музика.

Жінки з усього світу пропонують зміни: будь то африканська дівчина, що покращує економіку свого села за допомогою мікрокредитування, чи жінка-керівник міжнародної корпорації, що пише книгу про жіноче лідерство.

Жінки створюють і трансформують майбутнє, їхнє бачення, відмінне від чоловічого, змінює реальність навколо. Ми стоїмо на порозі тихої революції. Революції, де сила і гнучкість викличуть зміни у способі взаємодії зі світом і одне з одним.

TEDWomen об'єднує глобальне співтовариство жінок і чоловіків, що зацікавлені у вивченні того, як починаються зміни. TEDxWomen – подія про жінку, як потенціал нової епохи і можливість оздоровити сучасне суспільство.

TEDxWomenKyiv – це майданчик прогресивних жінок і чоловіків для генерації нових ідей і сенсів «жіночого питання», частина міжнародного руху TEDxWomen. Кожен спікер TEDxWomenKyiv презентує ідеї та досягнення, що змінюють реальність, мотивують мислити інакше.

TEDxWomenKyiv розкриє теми: тілесності, сексуальності, традиції виховання і гендерної демократії. Складні питання – від насильства, торгівлі тілом, необхідності фемінізму, до формування генерації жінок-лідерів у час глобальних трансформацій.

Купити квитки.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Kyiv Smart City Hub (проспект Академіка Глушкова, 1, 5 павільйон), Вартість: 250–350 грн

Реклама:

Головне сьогодні