Лекція «Мистецтво після "нових медіа"»

Як розвиток технологій вплинув на сучасні культурні практики? Як медіатеоретики описують нашу повсякденність – епоху «перемоги цифрової революції» на початку XXI століття?

Виникнення таких термінів як «пост-цифрове», «пост-медіа», «пост-інтернет» вказує на нові тенденції оновлення медіатеорії, яка прагне до більш актуальної оцінці численних фрагментованих культурних феноменів сучасності.

Лекція познайомить з новітніми теоріями медіа та медіамистецтва, які з'явилися в західній критичній думці, і проведе паралелі з українськими реаліями – художніми практиками сучасних художників в Україні.

Учасники лекції зможуть дізнатися про загальні тенденції в таких явищах, як діяльність українських хакерспейсів, складання типологічних рядів із зображень, завантажених з tumblr-блогів, використання нейромереж в якості співавторів художнього твору або добровільний обмін акаунтами в facebook.

Вартість: 80 грн.

Кількість місць обмежена, необхідна реєстрація.

Лекція проходить в рамках проекту «Візуальна культура в Україні: в пошуках нових досліджень».

Місце: Школа візуальних комунікацій (SVC) (вул. Січових Стрільців (Артема), 1–5, 4 поверх, офіс 402), Вартість: 80 грн, Організатори: Школа візуальних комунікацій

Реклама:

Головне сьогодні