Британський театр у кіно: «Річард ІІІ» (пряма трансляція)

Британський театр у кіно запрошує на постановку Almeida Theatre п'єси Вільяма Шекспіра «Річард III», Велика Британія, 2016.Режисер Руперт Гулд

У головній ролі: Рейф Файнс

Образ горбатого короля продовжує приваблювати титанів акторської школи: насамперед у ролі Річарда згадуються Кевін Спейсі (з вистави Сема Мендеса) і Бенедикт Камбербетч (з серіалу «Порожня корона»).

У новій постановці художнього керівника лондонського театру «Алмейда» Руперта Гулда кривавого монарха грає неповторний Рейф Файнс – Євгеній Онєгін і Волдеморт, Хіткліфф і бондівський М, віртуоз акторської техніки, який переграв, здається, всього Шекспіра – від Ромео, Гамлета і Річарда II до Коріолана, Марка Антонія і Просперо – і нарешті дістався до ролі останнього Плантагенета.

Файнсу, як нікому іншому в сучасному театрі, вдається поєднувати геніальність і лиходійство – а також лють, гордовитість, марнославство і презирство до всього світу – і саме таким написав свого Річарда Шекспір.

Купити квитки.

Місце: Кінотеатр Multiplex SkyMall (пр. Генерала Ватутіна, 2Т), Вартість: 150 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні