День відкритих дверей Coventry University у Києві

23 липня в київському готелі Intercontinental відбудеться День відкритих дверей Університету Ковентрі, №15 в ключовому рейтингу всіх британських вишів за версією The Guardian протягом двох останніх років.

У заході візьме участь керівник департаменту міжнародних студентів Університету Ковентрі з Європи і Центральної Азії Claudiu Iordache і команда київської освітньої компанії Grade Global Education.

На Дні відкритих дверей Coventry University всі бажаючі зможуть дізнатися з перших рук про освіту в одному з провідних вишів Великої Британії, взяти участь в інтерактивних заняттях і воркшопах з мистецтва та дизайну, бізнесу та менеджменту, архітектури і розслідування злочинів, а також пройти співбесіду з представником вишу і відразу ж заповнити документи на вступ.

Більш того, подавши документи на Дні відкритих дверей, студенти зможуть розпочати навчання вже у вересні цього року.

Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена. Для відвідування та участі в інтерактивних заняттях потрібна попередня реєстрація за посиланням.

Програма заходу:

11:00–12:00 – Презентація університету Ковентрі12:30–14:30 – Інтерактивні ігри та воркшопи для студентів15:00–16:00 – Завершальна презентація, питання і відповіді16:00–18:00 – Співбесіди і прийом документів на вступ

Coventry University – один з найкращих університетів Великої Британії з ультрасучасними кампусами в центрі Лондона і Ковентрі, визначений численними нагородами. З кожним роком університет обходить за якістю освіти, умовами проживання, ступенями задоволеності студентів та іншим ключовим показниками найкращі британські виші.

Місце: Готель Intercontinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2а), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні