Маркет «Всі.Свої: Гастрономія»

Різноманітні м'ясні продукти і риба, авторські соуси, дизайнерські десерти і багато іншого від 100 крафтових виробників зі всієї України можна буде скуштувати і придбати 23–24 липня на маркеті «Всі. Свої».

«Наш дебютний кулінарний експеримент відбувся в червні і виявився дуже успішним. Ми зрозуміли, що сьогодні продукція малих фермерських господарств та крафтових виробників надзвичайно затребувана – настільки, що всього через місяць після першого вже робимо новий маркет гастрономії, – розповідає організатор проекту «Всі.Свої» Ганна Луковкіна. – Люди з радістю купують вітчизняні продукти: по відношенню до їжі немає ніяких стереотипів і упереджень. Навпаки: українське – значить якісне і натуральне. Новинками нинішнього маркету стануть раки, равлики і риба: легка, свіжа і корисна їжа – те, що потрібно для літа. І звичайно – все можна продегустувати».

У галереї D12 зберуться 100 найкращих виробників різноманітних продуктів харчування з усієї України. В тому числі, на маркеті буде 30 абсолютно нових учасників.

Вхід вільний.

Деталі на сторінці заходу.

Місце: Галерея D12 (вул. Десятинна, 12), Безкоштовно, Організатори: Серія нових маркетів «Всі. Свої»

Реклама:

Головне сьогодні