Artist Talk «Польові дослідження української ідентичності»

26 липня о 19:00 мисткиня Шила Колкло (Белфаст), яка протягом липня перебуває на резиденції у фонді Ізоляція, виступить із artist talk на тему «Польові дослідження української ідентичності».

«Якби Україна була людиною, будівлею, об’єктом, що б це було?» – таким є одне з питань анкети Шили Колкло, яка у рамках липневої резиденції досліджує роль і значення культури у процесі розуміння українцями своєї ідентичності, та яким чином вона маніфестується.

Під час зустрічі мисткиня розповість про свої художні проекти та дослідження в Україні:

- результати анкетування, яке спонукало до творчого осмислення стосунків із містом;- низку інтерв'ю з українськими кураторами, активістами та діячами культури;- візуальні дослідження міста.

Всі дані будуть представлені під час artist talk для обговорення.

Шила Колкло (Sheelagh Colclough) – мультидисциплінарна художниця з Белфаста. Понад 15 років вона працює у сфері художньої освіти, арт-продакшну та досліджень. Багато з її робіт розглядають державну ієрархію та бюрократію. У результаті спільних художніх проектів Шилі вдалося здійснити санкціоноване соціальне втручання у діяльність влади. Також вона заснувала The Sheelagh Foundation – концептуальну інституцію, яка іронізує над системою монетизації мистецтва.

Подія на Facebook.

Місце: Ізоляція. Платформа культурних ініціатив (вул. Набережно-Лугова, 8), Безкоштовно, Організатори: Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Реклама:

Головне сьогодні