Зустріч-дискусія «Насильство в сім'ях учасників АТО: реальна проблема чи некоректне запитання?»

3 серпня відбудеться дискусія «Насильство в сім'ях учасників АТО: реальна проблема чи некоректне запитання?».

Питання до обговорення:

· Чи існує реальна проблема насильства над жінками в сім'ях АТО? Чи веде держава статистику?· Реальні історії потерпілих.· Хто допомагає жінкам у ситуації насильства? Дії представників Національної поліції.· Наслідки посттравматичних стресових розладів в учасників АТО.· Проблема стигматизації військових та інші.

Дискусія відбудеться за участі юристів «гарячої лінії», які надають підтримку жінкам, що опинилися в ситуації насильства, учасника бойових дій, фахівця з військової психології, журналістів, представників Національної поліції та всіх небайдужих до цієї теми.

Серед запрошених:

- Назар Лосюк – учасник бойових дій, психотерапевт, фахівець з військової психології;- Анна Саєнко – юристка, Міжнародний правозахисний центр «Ла Страда Україна»;- Ірина Колковська – координаторка програм Українського жіночого фонду;- Ірина Славінська – журналістка «Громадського радіо», координаторка кампанії боротьби з сексизмом у медіа та політиці «Повага».

Модераторка – Ірина Виртосу, координаторка кампанії «Війна, яка не відпускає», журналістка, головна редакторка сайту Центру інформації про права людини.

Також у рамках дискусії відбудеться презентація фотопроекту інформаційної кампанії «Війна, яка не відпускає» за участю фотографа Валерії Мезенцевої.

Планується неформальне спілкування, огляд фотовиставки. Початок самої дискусії о 18:30.

З усіх питань звертайтеся до координаторки кампанії Ірини Виртосу – +380 (97) 769 00 07.

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні