Відкрита зустріч з Олександром Акименком «За лаштунками Стенфордського університету»

8 серпня до креативного простору «Часопис» завітає український підприємець, видавець онлайн-журналу Platfor.ma Олександр Акименко. Нещодавно Олександр повернувся в Україну з Каліфорнії, де протягом 10 місяців проходив навчальну програму в одному з найвідоміших університетів світу – Стенфорді. В рамках медійної стипендії John S. Knight Fellowship він працював над проблемою монетизації та бізнес-моделей онлайн-медіа на ринках, що розвиваються. Окрім заходів стипендії, він мав змогу брати класи у будь-якій з університетських шкіл, зокрема в Law School, Graduate School of Business, Hasso Plattner Institute of Design (d.school), Department of Political Science та School of Engeneering.

На зустрічі говоритимуть про таке:

- як відрізняються підходи до освіти в Україні та США;- які ключові культурні особливості має університет і чому так склалося;- що таке John S. Knight Fellowship і які ще можливості є для талановитих людей у Стенфорді;- чому Стенфордський університет має таку потужну бізнес-школу, школу права і як відбувається навчання;- що вони мають на увазі, коли вживають слово «інновації»;- перспективи онлайн-медіа в Україні та досвід інших країн.

Формат передбачає Q&A сесію.

Вартість участі: за умовами простору (перша година – 47 грн, кожна наступна – 37 грн)

Попередня реєстрація обов’язкова.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Акименко Олександр, Вартість: за умовами простору грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні