Показ фільму Сюзани де Соуза Діас «48»

Фільмова програма y PinchukArtCentre продовжується показом фільму Сюзани де Соуза Діас «48», 2010, Португалія.

«48» – це сміливий і незвичний документальний фільм-експеримент, що розповідає про криваві наслідки диктаторського режиму в Португалії, розкриває насильство і жорстокість, які чинила Політична Поліція (PIDE) над чоловіками і жінками протягом сорока восьми років португальської диктатури (1926–1974).

Показ відбудеться 10 серпня о 19:00 на 6-му поверсі (відеолаунж кав'ярні One Love Coffеe) на мові оригіналу з субтитрами.

Подія безкоштовна, обов'язкова реєстрація.

Фільмова програма проходить у партнерстві з особистостями та організаціями, які розвивають кіно та кінокритику в Україні. Кожна зі співпраць триватиме протягом певного періоду – від одного до кількох місяців, матиме свою назву та концепцію. Першим куратором фільмової програми є Станіслав Битюцький – кінокритик, режисер. «Проти забуття: кіно після війни» – тема першого циклу програми, яка об’єднає серію фільмів, знятих режисерами-новаторами, які працюють на межі документального кіно і сучасного мистецтва.

Місце: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська/Басейна, 1/3–2), Лектори: Бітюцький Станіслав , Безкоштовно, Організатори: PinchukArtCentre

Реклама:

Головне сьогодні