Зустріч із фотографом Владом Сохіним «Край землі»

15 вересня інтернет-журнал Bird In Flight російською і фотобанк Depositphotos проведуть відкриту зустріч із фотографом Владом Сохіним, який досліджує життя в країнах Тихоокеанського регіону.

В останні роки Сохін працює над проектом «Теплі води», який присвячено темі глобального потепління. В рамках проекту Сохін збирає фотосвідоцтва того, як зміни клімату – всупереч переконанням скептиків, які вважають парниковий ефект перебільшеною неактуальною проблемою – впливають на життя людей вже зараз. На фотографіях Сохіна йдуть під воду поселення, мисливці, що втратили промисел в Заполяр'ї.

Серед героїв його фотографій – китобої, пірати, рабовласники, мисливці на крокодилів, мешканці трущоб, ізгої, переслідувані за чаклунство. Місяць тому фотограф повернувся з Аляски, де спостерігав, як глобальне потепління змінило побут місцевих жителів. На Bird In Flight російською вийшов цикл фоторепортажів з цієї поїздки.

У Києві Влад докладніше розповість про проект «Теплі води» і покаже фотографії і відео, багато з яких раніше ніде не публікувалися.

Вхід безкоштовний, реєстрація обов'язкова. Кількість місць обмежена.

Місце: Izone (вул. Набережно-Лугова, 8), Лектори: Сохін Влад, Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні