Виступ Олександра Акименка «The Future of Media»

22 вересня засновник Platfor.ma Олександр Акименко виступить з темою «The Future of Media». Під час лекції Олександр розповість про найбільш важливі медійні тренди останніх років. Про те, як на місце колись потужних газет, журналів, телеканалів приходять молоді та амбітні медіа.

Хто вони, як себе поводять та чому так швидко ростуть? Які методи допомагають їм тримати контакт з аудиторією, створювати навколо себе спільноту та розвиватися разом із нею. На прикладі інтернет-видання Platfor.ma Олександр розкаже про те, як нішеві онлайн-проекти можуть рости та розвиватися. Він торкнеться теми каналів та платформ споживання інформації, прогнозів їх розвитку. Як пристосуватися до нового цифрового середовища, що стрімко трансформується та не втратити те, що раніше називалося журналістикою. Говоритимуть також про те, яку роль відіграють хороші якісні історії, як вони трансформують майбутнє людей, брендів, компаній, країн.

Лекція буде цікава: тим, хто працює над/співпрацює з медіа; тим, кому інформаційна дієта так само важлива як звичайна; тим, хто хоче розуміти те, куди медіа рухають цей світ.

Реєстрація.

Вартість: 50 грн, у день події – 100 грн.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Коворкінг «Платформа» (вул. Біломорська, 1), Вартість: 50–100 грн

Реклама:

Головне сьогодні