Публічна лекція Матіаса Брандта «Strong cities – strong Ukraine»

Міста є центрами знання та креативності. Вони є істинними рушіями економічного та соціального розвитку і будуть виконувати цю роль у майбутньому. Найближчі роки розвитку міст в Україні ознаменуються великими випробуваннями: зростання соціальної і просторової нерівності, високий рівень безробіття у містах, демографічні та суспільні зміни, що впливають на міську спільноту, а також кліматичні зміни вимагатимуть від міст контролю за управлінням їх розвитку. Німецько-український проект разом із Урядом Швейцарії ініціювали впровадження нового підходу до планування та розвитку міст.

У Чернівцях, Житомирі, Вінниці та Полтаві жителі матимуть можливість висловитися з приводу бачення майбутнього своїх рідних міст: Як спроектувати публічні простори у майбутньому? Якою є роль людей у міських джунглях серед великої кількості автомобілів? Як повинні проектуватися нові райони для життя і роботи? Як можна зменшити рівень трафіку, шуму та забруднень? Чи продовжуватимуть автомобілі домінувати у публічних просторах? Чи можна створити міські середовища більш комфортними для людей, безпечнішими для дітей, доступнішими до соціального і освітніх служб?

Матіас Брандт розповість про очікувану співпрацю із CANactions – нову програму додаткової освіти в області інтегрованого розвитку міст – Advanced Studies in Integrated Urban Development 2016–2017.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Лекція проходитиме англійською мовою.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: MediaHub (вул. Суворова, 4/6), Безкоштовно, Організатори: CANactions Public Program

Реклама:

Головне сьогодні