Фестиваль «All Music is Jazz»

Арт-центр Клоузер готує новий великий фестиваль джазової та електронної музики All Music is Jazz, що відбудеться 2123 жовтня у приміщенні Стрічкоткацької фабрики. На триденному фестивалі нового формату будуть представлені музиканти з Америки та Европи, чиї імена зараз є гордістю будь-якого європейського фестивалю сучасної музики

«Концепція фестивалю – показати урбаністичну сторону джазу, а не романтичну, – каже Ольга Бекенштейн, ідейний натхненник і організатор All Music Is Jazz. – На фестивалі буде і сучасний джаз, і незалежна танцювальна музика. Ми хочемо показати, як багато в них спільного. Дуже хочеться відійти від кліше overintelligent музики, яку слухають, тому що це престижно, позбавити людей від образу елітарного продукту, показати яким різнобічним джаз може бути насправді».

Впродовж трьох днів відвідувачі зможуть наживо послухати головних музикантів нового покоління сучасної джазової сцени: володарів премій Греммі та інших престижних нагород, фіналістів конкурсу Теллоніуса Монка, творців, які завжди знаходяться у пошуку нового звуку.

Вночі у Клоузері буде панувати пульсуючий ритм електронної музики, а в Бармен Диктаті — гучні джем-сейшени.

У рамках фестивалю планується велика освітня програма. До неї увійдуть відкриті Q&A з артистами, триденні майстер-класи для молодих музикантів, кінопоказ спільно з кінофестивалем американського кіно «Незалежність».

Програма:

21 жовтня — Dennis Adu Big Band feat. Michael Dease and Andrew Gould (UA-USA) / Laura Perrudin (FR) / Moritz von Oswald (DE) / Igor Glushko / Borys

22 жовтня — Luis Perdomo & Controlling Ear Unit (USA) / AMBIQ (DE) / Benjamin Brunn (DE) live / Timur Basha / Bambu

23 жовтня — Bogdan Gumenyuk and the Philly fellas (UA-USA) / Marquis Hill Blacktet (USA)

Купити квитки.

Facebook-сторінка події.

Місце: Арт-центр Closer (вул. Нижньоюрківська, 31), Вартість: 450–2000 грн, Організатори: Closer Jazz

Реклама:

Головне сьогодні