Майстерня талантів: майстер-клас Жака Мартіно

Майстерня талантів кінофестивалю Молодість запрошує на майстер-клас Жака Мартіно (Франція) — французького кінорежисера та сценариста. Він працює у співавторстві зі своїм партнером Олів’є Дюкастелем.

Жак Мартіно народився в Монпельє 1963 року. В університеті він вивчав літературу та отримав ступінь доктора філософії. Сьогодні Жак Мартіно поєднує викладання з режисерською кар'єрою. Він читає лекції на факультеті літератури в Університеті Париж X Нантер. З 1997 року Олів'є Дюкастель працює з Жаком Мартіно. Вони працюють переважно з гей-фільмами, які були показані на найважливіших фестивалях (Берлінале, TIFF, Локарно, Frameline, Аутфест тощо.): Жанна і чудовий хлопець, 1998; Пригоди Фелікса, 200; Моє життя на льоду, 2003; Рачки і черепашки, 2005; Народжені в 68-му, 2008; Сімейне дерево, 2010; Тео і Уго в одному човні, 2016. У 2016 році Мартіно і Дюкастель очолили журі конкурсу ЛГБТ-фільмів Queer Palm 69-го Каннського міжнародного кінофестивалю.

Майстер-клас в формі інтерактивної бесіди.

Реєстрація.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницького, 57Б), Безкоштовно, Організатори: Міжнародний кінофестиваль «Молодість»

Реклама:

Головне сьогодні