Public Science: «Наука літати: один день з життя пілота»

28 жовтня в рамках Public Science відбудеться зустріч із діючим пілотом цивільної авіації, заступником директора з організації льотної роботи Олександром Карякіним.

Олександр Карякін – командир повітряного судна, сертифікований пілот, керуючий шістьома типами повітряних суден АН 24, 26, 32, 124–100 РУСЛАН, Dornier 328-300, Embraer 190, з 11 000 годин «нальоту» за плечима.

ВІДЕО ДНЯ

Олександр детально розповість про деякі особливості життя пілота, проллє світло на те, що вислизає від очей звичайних пасажирів.

Розповість про те, як проходить навчання і сертифікація пілота, яким чином командир повітряного судна приймає рішення. О котрій прокидається пілот, якщо ваш рейс о 6 ранку, і скільки годин йому потрібно для цього спати. Що їдять пілоти, і чи спускаються вони коли-небудь на землю.

Окрім цього, будуть висвітлені такі питання:

- як пілоти орієнтуються у просторі (при відсутності візуальних орієнтирів в тому числі)? Що таке контрольні точки;- як здійснюється управління повітряним судном? Які системи задіяні в управлінні ПС? Що таке схема заходу на посадку? Що таке гліссада? Що таке висота прийняття рішення;- як відбувається організація харчування на борту;- чи може у літака закінчитися пальне? Що таке коефіцієнт планування? Чи можна посадити літак, якщо відмовили двигуни;- як орієнтуватись у незнайомому аеропорту?

Лекція буде цікава усім, хто любить літати і тим, хто літати боїться, а такожо тим, хто ніколи не бачив, як яскраво світить сонце після перетину лінії хмар.

Вартість: 120 грн (умови Простору включені)

Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь: [email protected], +380 (63) 964 06 98.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні