Public Science: «Наука літати: один день з життя пілота»

28 жовтня в рамках Public Science відбудеться зустріч із діючим пілотом цивільної авіації, заступником директора з організації льотної роботи Олександром Карякіним.

Олександр Карякін – командир повітряного судна, сертифікований пілот, керуючий шістьома типами повітряних суден АН 24, 26, 32, 124–100 РУСЛАН, Dornier 328-300, Embraer 190, з 11 000 годин «нальоту» за плечима.

Олександр детально розповість про деякі особливості життя пілота, проллє світло на те, що вислизає від очей звичайних пасажирів.

Розповість про те, як проходить навчання і сертифікація пілота, яким чином командир повітряного судна приймає рішення. О котрій прокидається пілот, якщо ваш рейс о 6 ранку, і скільки годин йому потрібно для цього спати. Що їдять пілоти, і чи спускаються вони коли-небудь на землю.

Окрім цього, будуть висвітлені такі питання:

- як пілоти орієнтуються у просторі (при відсутності візуальних орієнтирів в тому числі)? Що таке контрольні точки;- як здійснюється управління повітряним судном? Які системи задіяні в управлінні ПС? Що таке схема заходу на посадку? Що таке гліссада? Що таке висота прийняття рішення;- як відбувається організація харчування на борту;- чи може у літака закінчитися пальне? Що таке коефіцієнт планування? Чи можна посадити літак, якщо відмовили двигуни;- як орієнтуватись у незнайомому аеропорту?

Лекція буде цікава усім, хто любить літати і тим, хто літати боїться, а такожо тим, хто ніколи не бачив, як яскраво світить сонце після перетину лінії хмар.

Вартість: 120 грн (умови Простору включені)

Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь: [email protected], +380 (63) 964 06 98.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні