Переможенька фест

5 листопада в Києві в НСК «Олімпійський» в залі «Хол Чемпіонів» відбудеться Переможенька фест. Це перша подія в Україні, яка об’єднає рекордну кількість українських переможців.

Спікери фестивалю – гордість країни, які відомі своїми досягненнями по всьому світу та створюють імідж держави. Слухачі дізнаються захоплюючі історії успіхів в культурній сфері та довідаються якою важкою працею дістаються медалі в українському спорті. Також виступи спікерів будуть присвячені науковим досягненням і переможним рішенням в державній політиці.

В рамках фестивалю виступлять: народний депутат України, член Колегії МВС, засновник ГО Global Office Мустафа Найєм з темою «Що ми перемогли запуском патрульної поліції?», міністр інфраструктури України Володимир Омелян з темою «Інфраструктурні перемоги України», наймолодший селищний голова в Україні Олександр Топорівський з темою «Зміни в громаді: пошук ідей, механізмів, ресурсів», засновник Atlas Weekend, клубу Atlas та простору Roof Дмитро Сидоренко з темою: «Atlas Weekend – фестивальна Перемога України», радник начальника київського метрополітену Наталка Макогон «Комунальний урбанізм або світло в кінці тунелю», генеральний директор ВДНГ, продюсер та успішний бізнесмен Максим Бахматов з темою «Приклад ВДНГ як успішний кейс змін в країні», український поет і видавець, власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович з темою «Першість у світі видавництва», президент асоціації брейк-дансу Києва, організатор чемпіонату світу по брейк-дансу Burn Battle School Владислав Салун з темою «Історичні досягнення українських брейк-данс танцівників на світовій сцені».

Також про свої перемоги розкажуть українські олімпійці та паралімпійці – переможці олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, багаторазові чемпіони Європи та Світу – Андрій Демчук, Ярослав Семененко, Яна Шемякіна та Іван Довгодько. Крім того своїми досягненнями поділяться молоді українські науковці, переможці найбільшого у світі молодіжного конкурсу науково-дослідних проектів Intel ISEF, серед яких математичний геній Чан Фионг Ань та студент, який спроектував морську електростанцію, Михайло Литовченко.

Вартість: 150–500 грн.

Купити квитки.

Місце: Національний спортивний комплекс «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55), Лектори: Найєм Мустафа , Омелян Володимир , Бахматов Максим , Вартість: 150–500 грн

Реклама:

Головне сьогодні