Виставка Антона Логова «Одна з назв»

15 листопада в рамках програми PortArtStudio відкривається виставка Антона Логова «Одна з назв». В експозиції будуть показані малюнки, фото, інсталяція і відео, як результат перебування художника у майстерні.

Виставка втілює дослідження художником теми часу та позачасовості, маніпулятивних властивостей засобів масової інформації, наповненості й порожнечі. Щоденниковий характер дослідження матеріалізований у малюнках, а також фотографіях, на які художник наносить фарбу, утворюючи таким чином «природнє поле часу».

«Резиденція для мене – в першу чергу відсторонений погляд. А отже, більш точний. Це спроба поглянути з боку на внутрішнє своє переживання будь-якої проблеми. В даному випадку це проблема порожнечі і наповнення її смислами» – коментує Антон Логов свій досвід перебування у студії.

Проект Логова репрезентує результати роздумів і діалогів щодо прояву справжнього часу. Для того, щоб виявити цю відносну «справжність», фотографічний матеріал був деформований і покритий фарбою. Результатом цих дій стала поява нового невидимого шару, який художник вважає більш реальним за фотофіксації міського пейзажу, що залишились під фарбою.

Час роботи експозиції: 16 – 29 листопада, з 12:00 до 19:00 (окрім вихідних днів).

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Безкоштовно, Організатори: Port Creative Hub

Реклама:

Головне сьогодні