Презентація книжки Ростислава Семківа «Як писали класики»

17 листопада о 19:00 відбудеться перша презентація книжки відомого літературознавця і критика Ростислава Семківа «Як писали класики». Видання підсумовує рецепти успіху визнаних у всьому світі письменників. На зустрічі автор книги розкаже чому варто дослухатися до порад класиків.

У програмі:

- автор книжки Ростислав Семків розкаже про головні правила письма письменників-класиків (Агати Крісті, Джорджа Орвелла, Рея Бредбері, Курта Воннеґута, Мілана Кундери, Маріо Варґаса Льйоси та Умберто Еко);- видавництво «Pabulum» поділиться цікавими фактами щодо книги «Як писали класики»;- автограф- та фотосесія з автором книги;- сюрприз і подарунок від видавництва «Pabulum»; - питання-відповіді.

Про книгу: cеред визнаних письменників є ті, котрі вирішили поділитися секретами свого успіху й написали книжки про те, як писати добре. Це видання підсумовує погляди на художню творчість популярних Агати Крісті, Джорджа Орвелла, Рея Бредбері, Курта Воннеґута, а також ближчих до нас у часі Мілана Кундери, Маріо Варґаса Льйоси та Умберто Еко.

Чому вони писали? Як вони писали? Й чому насправді вони стали успішними? Це збірка практичних порад, котрі підтверджені визнанням читачів на усіх континентах.

Контактна особа: +380 (68) 803 24 97 (Дмитро).

Вхід вільний.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницького, 57Б), Лектори: Семків Ростислав, Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні