Public Talk із Олександром Пасхавером «Українська революція. 1991–2016. В чому закономірність і помилки?»

1 грудня 1991 року, рівно 25 років тому, в Україні сталися дві історичні події. Вперше в історії країни відбулося всенародне волевиявлення – референдум з питання незалежності країни, проголошеної парламентом України дещо раніше – 24 серпня того ж року, а також перші в історії всенародні прямі вибори глави держави – президента. Ці події по суті стали революційними і країна розпочала новий шлях свого розвитку.

Минуло 25 років. За цей час в Україні багато чого сталося та змінилося і це торкнулося усіх сфер життя – від економіки держави до життя кожної окремої людини. За ці роки країна пережила багато: три Майдани, п'ять президентів, ринкові реформи та інші драматичні події. Всі ці процеси мали свої закономірності та випадковості. Однак, хоч би що не казали, і як би не оцінювали цей період, але, по суті, в 1991 році розпочалася українська революція, яка триває й досі.

На зустрічі з Олександром Пасхавером – радником трьох президентів України у різні часи, спробують відповісти на багато актуальних питань, що стосуються цього періоду. Серед них:

1. Якою була Україна на момент проголошення незалежності?1. Який тип держави та економіки був створений?2. Які кардинальні зміни відбулися в структурі економіки і політики держави за ці роки?3. Що таке олігархат і чому ця система була реалізована в Україні; від чого залежить її функціонування? 4. Які помилки повторювали всі керівники держави за цей період? Чи є закономірність?5. У чому причини гальмування поновлення всередині суспільства?6. За яких першочергових реформ і за який період може бути досягнутий прогрес?

Обов'язкова реєстрація.

Вартість: купити онлайн до 5 грудня – 150 грн, у день події – 250 грн.

Місце: MediaHub (вул. Суворова, 4/6), Лектори: Пасхавер Олександр, Вартість: 150–250 грн, Організатори: Вільна Академія Змін

Реклама:

Головне сьогодні