Вистава-колаж «Ми Є»

«Ми Є» – це колаж зі спогадів про боротьбу за власну ідентичність. Театральний калейдоскоп, в якому переплітаються сухі факти історії, спогади про дитинство, юність, уривки революції, що вже стали історією, та болючі емоції, знайомі кожному.

Від бездумного прийняття до самостійного усвідомлення себе – шлях становлення держави в цілому і окремо кожного з нас, висвітлений з точки зору особистого досвіду акторів трупи. Вони ж – однолітки України, яка також росла в атмосфері пост-радянських міфів та нашвидкоруч становленої культури.

Вистава-колаж «Ми Є» провокує та оголює свідомість глядача, зіштовхуючи його із незручними запитаннями: наскільки ми відчуваємо відповідальність за розпочату справу? Чому стали байдужими до подій, що змушували нас горіти й надихали на подвиги? Чому ховаємося від реальності сьогодення й відмовляємося поглянути правді у вічі?

Головне питання, на яке актори шукають відповіді разом з глядачем – до чого покликанне наше покоління? І відповідь ховається в усвідомлення того, що «Ми Є».

Вистава проходитиме тричі: 16, 18 та 19 лютого.

Щоб придбати квитки, реєструйтесь за посиланням.

Фейсбук-сторінка події.

Дізнатися більше: +380 (63) 328 98 06, Богдан.

Місце: Центр сучасного мистецтва "ДАХ" (вул. Велика Василькiвська, 136), Вартість: 100 грн, Організатори: Театр-Пральня

Реклама:

Головне сьогодні