«Ранок в КАМА»: зустріч із Олексієм Аметовим

У вівторок 14 березня о 8:30 гостем зустрічі «Ранок в КАМА» буде Олексій Аметов – співзасновник і видавець LookAtMe і The Village, співзасновник проекту SETKA. Олексій працював журналістом у Forbes, Newsweek, поки в 2006 році разом з партнерами не запустив власний проект – інтернет-видання Look At Me, яке вже через рік зросло до видавничого дому Look At Media.

Сьогодні Look At Media – це незалежна медіакомпанія з щомісячною аудиторією понад 5,5 мільйонів читачів, до складу якої входить інтернет-газета про життя міста The Village, журнал для дівчат Wonderzine, молодіжний інтернет-журнал FURFUR, журнал про креативні технології LookAtMe і Hopes & Fears в США. За круті спецпроекти креативний відділ холдингу Look At Media неодноразово отримував нагороди на фестивалях Cannes Lions, One Show, D & AD, Golden Drum, Epica.

Під час ранкової зустрічі Олексій розповість про запуск The Village в Україні та роботі з українською командою, про сучасні технології в медіаіндустрії, про те, чому люди йдуть в мобайл і про майбутнє медіа.

Реєстрація на сайті.

Місце: Київська академія медіа мистецтв | Kyiv Academy of Media Arts (KAMA) (вул. Дмитрівська, 80), Лектори: Аметов Олексій, Безкоштовно, Організатори: Kyiv Academy of Media Arts (KAMA)

Реклама:

Головне сьогодні