Концерт Вікторії Польової на виставці Матвія Вайсберга «Сім днів»

24 травня о 19:00 у Домі «Майстер Клас» відбудеться унікальний концерт: Вікторія Польова представить авторські твори, співзвучні циклу «Сім днів» Матвія Вайсберга. Це буде останній акорд виставки Матвія Вайсберга в Домі МК. У рамках проекту Матвій Вайсберг також проведе авторську екскурсію своєю виставкою.

Вікторія Польова: «Всі ці твори написані в різний час, але так чи інакше пов’язані з біблійними оповідями про створення світу і людини за 7 днів. Після виставки Матвія Вайсберга я відчула внутрішню спорідненість своєї музики з його роботами, почула тексти, які ніби звучать в кожній його картині, і захотіла написати щось нове. Відтак тут і твори дев’яностих років, і зовсім свіжі. Мені здається, що це хороша ідея – відкрити виставку музикою і закрити її музикою».

Програма концерту:

1. «Нуль» для фортепіано.2. «Числа» в 5-ти частинах для скрипки і фортепіано.3. «Вітрувіанська людина» для фортепіано.Виконавці: Вікторія Польова та Мирослава Которович.

Вхід вільний.

Реєстрація на захід за телефоном: +380 (44) 594 10 63.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницького, 57Б), Безкоштовно, Організатори: Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Реклама:

Головне сьогодні