«Ранок в КАМА»: зустріч з Іллею Найшуллером

Київська академія медіамистецтв запрошує на черговий «Ранок в КАМА», на який везуть режисера, сценариста, продюсера і музиканта Іллю Найшуллера.

Сьогодні Ілля Найшуллер – один з найбільш актуальних режисерів і кліпмейкерів на Заході. Йому пропонують попрацювати великі і відомі групи, але, як каже сам Ілля, це треба робити рідко, але влучно.

Серед його робіт повнометражний фільм «Хардкор», кліп The Weeknd «False Alarm», а також кліп на пісню групи «Ленинград» – «Кольщик», який отримав відразу кілька нагород – срібного Каннського лева і виграв титул Найкращого кліпу року на Берлінському фестивалі музичних кліпів.

На зустрічі Ілля розповість про свої роботи, про захоплення музикою і про свою групу Biting Elbows, про те, як це знімати в Голлівуді і поділиться найцікавішими історіями зі знімальних майданчиків і, можливо, навіть розповість про свій наступний фільм.

За традицією КАМА всіх гостей чекає порція натхнення, кава і солодощі.

Реєстрація обов'язкова.

Місце: Київська академія медіа мистецтв | Kyiv Academy of Media Arts (KAMA) (вул. Дмитрівська, 80), Лектори: Найшуллер Ілля, Вартість: 100 грн, Організатори: Kyiv Academy of Media Arts (KAMA)

Реклама:

Головне сьогодні