Creative Management Days: Izone

12 серпня дослідники культурних проектів Creative Management Days відвідають креативну спільноту Izone та спробують на воркшопах різні види друку.

Команда Izone ревіталізувала старий cудоремонтний завод на Подолі та працює у сфері мистецтва, освіти та розвитку креативних індустрій. У просторі постійно проходять виставки українських та іноземних сучасних художників, великі фестивальні проекти, міжнародні програми та тусовки мейкерів.

Культурний кластер має галерею, навчальні зали, виставковий простір, майданчик для перформансів і концертів, творчі майстерні та коворкінг. Директор з комунікацій Михайло Глибокий проведе екскурсію інституцією та розкаже, як виникла ініціатива, які проекти вони розробляють та підтримують, як фінансуються та співпрацюють з міжнародними митцями.

Учасникі зустрічі спробують різноманітні техніки друку, створять індивідуальний принт на тканині або папері, зможуть надрукувати ч/б фото. На вибір учасників чотири воркшопи від креативних студій Нормальна Графіка, Photolab, Відкрита майстерня шовкодруку та Напринтуй.

Воркшоп бажано обрати заздалегідь, щоб майстерні розрахували кількість необхідного матеріалу та місць.

Зустрічі відбуваються на платній основі. Вхід: 300 грн.

Реєстрація за посиланням.

Фейсбук-сторінка події.

1. Нормальна Графіка – базовий воркшоп з ліногравюри. Ліногравюра – це техніка високого друку, в процесі якої зображення вирізається спеціальними різцями на лінолеумі і друкується на папері або текстилі на верстаті. Під час заняття ви створите друкарську форму за своїм ескізом та надрукуєте тираж картин. Малюнок можна перенести на еко-сумку або футболку. До вартості воркшопу входять матеріали для роботи, папір, фарби; текстильну сумку (40 грн) та футболку (120 грн) ви можете придбати вже на місці у студії або взяти з собою власні. Вироби з паперу можна тиражувати та зробити, наприклад, декілька копій постерів або листівок. Детальніше на сайті.

2. Відкрита майстерня шовкодруку – воршкоп з шовкографії, ручний друк на папері або тканині. До вартості воркшопу входять матеріали для роботи, папір, фарби; текстильну сумку (40 грн) та вавовняну футболку (120 грн) ви можете придбати вже на місці у студії або взяти з собою власні. Детальніше на сайті.

3. Photolab – базовий воркшоп з друку аналогових фотографій, ч/б, фото з негативів з колекції Izone. Детальніше на сайті.

4. Напринтуй – базовий воркшоп з сублімаційного друку (використовуються синтетичні тканини), можливо створити свій власний принт та перенести його на синтетичну тканину – сумку (40 грн) або футболку (120 грн) ви можете придбати вже на місці у студії або взяти з собою власні. Детальніше на сайті.

Місце: Izone (вул. Набережно-Лугова, 8), Вартість: 300 грн, Організатори: Niice

Реклама:

Головне сьогодні