ГогольFest: інтерактивна аудіо-візуальна інсталяція «Інтроструктура» Анни Надуди

В рамках ГогольFest 2017 відкриється фестивальний портал – бруталістичний тимчасовий простір, що діятиме для експозицій publicart, перформансів та неформатних дискусій, презентацій мистецьких соціальних ініціатив, урбаністичного садівництва та спілкування за кавою та вином.

Портал розпочне свою роботу 6 вересня у фойє на першому поверсі Національного центру Олександра Довженка з презентації масштабної інтерактивної аудіо-візуальної інсталяції «Інтроструктура» художниці Анни Надуди за підтримки Щербенко Арт Центру.

«Інтроструктура» представлятиме собою концептуальну інтерактивну інсталяцію, вбудовану в простір Довженко-Центру: об’єкти, об’єднані нею, постануть перед глядачами візуальною метафорою подорожі «від розуму до серця». В експозиції також буде присутнє унікальне авторське відео 2010 року до цього проекту, що досі не експонувалось. Аудіальна частина проекту створена Федором Сівцовим (SYODA).

Місце: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1), Вартість: вхід за квитком на фестиваль грн, Організатори: Щербенко Арт Центр

Реклама:

Головне сьогодні