Фестиваль «Де кіно. Епізод 2»

Фестиваль «Де кіно. Епізод 2» пройде 22 та 23 вересня на пагорбах українського Троєвуду – кіностудії Film.ua. Протягом двох фестивальних днів на величезних екранах, у легкій невимушеній атмосфері, один за одним пронесуться кадри сучасного українського кіно. Усі заходи в рамках фестивалю безкоштовні.

На відвідувачів чекатиме кілька фестивальних зон: «Де кіно», «Де профі», «Де арт» і нова – «Де старт».

На головній сцені – «Де кіно» – буде показана конкурсна програма. Фестиваль зібрав понад 500 заявок у 5 номінаціях: вебізод, фільм на мобільний телефон, драма, комедія, жахи. Окрім цього, там же відбудуться майстер-класи.

Спеціальний гість − режисер New York Film Academy Джонатан Віттейкер говоритиме про всі творчі вибори, які робить режисер, будуючи кадр, а також, що ці вибори повідомляють аудиторії мовою візуального образу.

На сцені «Де арт», що під відкритим небом, вдень будуть звучати легкі DJ-сети, а ввечері – виступи українських музичних гуртів: Black Balloon та The Erised.

Потужна освітня програма фестивалю буде одразу у двох зонах – «Де профі» та «Де старт». В обох локаціях проходитимуть майстер-класи нон-стопом.

На фестивалі діятимуть дитяча зона, фуд-корти, працюватиме ресторан та відбуватимуться екскурсії комплексом. А також пройде фінал найтривалішого квесту, що в рамках «Де кіно». Саме тоді стане відомо ім’я володаря путівки на двох до Іспанії у місце, де знімали «Гру престолів».

Вхід вільний.

Деталі та програма на сайті.

Місце: Кіностудія FILM.UA (вул. Закревського 22, 2 вхід), Безкоштовно, Організатори: FILM.UA Group , 1+1 media

Реклама:

Головне сьогодні