Бізнес-форум Olerom Forum 1

30 вересня в Палаці Спорту відбудеться найбільший в Україні та Східній Європі бізнес-форум – Olerom Forum 1. В рамках форуму Україну вперше відвідають легендарний iГеній, винахідник, який змінив історію сучасних технологій, співзасновник компанії Apple – Стів Возняк.

Olerom Forum 1 – це платформа для розвитку бізнесу та реальна можливість отримати практичні кейси від найкращих бізнеc-практиків світу. Продуктивний networking і шанс обмінятися досвідом та знаннями, а головне – контактами, зі своїми майбутніми партнерами з ближнього зарубіжжя та всієї Європи.

Крім того, українським стартаперам випаде унікальна можливість представити свою ідею на одному майданчику з найкращими венчурними капіталістами і бізнес-ангелами сучасності.

На гостей чекає:

- 7 500 підприємців зі всієї України та Східної Європи, налаштованих на спілкування і продуктивний networking;- знання і досвід від світових акул бізнесу;- можливість презентувати свою нову ідею в зоні Startup та отримати інвестиції для її розвитку;- культові спікери на сцені, серед яких Стів Возняк, Чарльз Адлер, Ілля Лаурс, Маршалл Голдсміт та інші новатори сучасності.

Деталі та квитки на сайті.

Місце: Палац спорту (пл. Спортивна, 1), Лектори: Возняк Стів , Адлер Чарльз , Лаурс Ілля , Вартість: 2700–121500 грн, Організатори: Olerom

Реклама:

Головне сьогодні