Усі розділи
Підтримати УП
Розділи
Новини
Публікації
Погляд
Спецпроєкти
Здоров'я
Подорожі
КУЛЬТУРА
Суспільство
Архів
Проєкти "Української правди"
Українська правда
Економічна правда
Європейська правда
Життя
Спорт
ТаблоID
Історична правда
Блоги
Форум
Межа
Спецпроєкти
Війна і втрата
ЗАПИТАЙ ЖИТТЯ
Наплічники життя
Великий приклад об'єднання
Незламні, бо єдині
Допомога поруч
Повернутися до життя
ЗАХИСТОК
Підлітки і війна
Люди Дії
Автори
Ганна Слободянюк-Монтавон
юрист, живе і працює в Німеччині та Україні, дослідниця давньої української кухні періоду до 1920-х років
юрист, живе і працює в Німеччині та Україні, дослідниця давньої української кухні періоду до 1920-х років
Усі матеріали автора
Колонки
Чому інколи не варто переконувати іноземців, що ми їмо "свиний жир" і запиваємо його горілкою
Ганна Слободянюк-Монтавон — 14 червня 2017, 07:00
Реклама: