Усі розділи
Підтримати УП
Розділи
Новини
Публікації
Погляд
Спецпроєкти
Здоров'я
Подорожі
КУЛЬТУРА
Суспільство
Архів
Проєкти "Української правди"
Українська правда
Економічна правда
Європейська правда
Життя
Спорт
ТаблоID
Історична правда
Блоги
Форум
Межа
Спецпроєкти
RECвієм
Війна і пам'ять
Війна і втрата
ЗАПИТАЙ ЖИТТЯ
Наплічники життя
Великий приклад об'єднання
Незламні, бо єдині
Допомога поруч
Повернутися до життя
ЗАХИСТОК
Автори
Євген Клопотенко
кулінарний експерт, шеф-кухар, співвласник ресторану "100 років тому вперед"
Усі матеріали автора
Колонки
Чому молекулярні голубці та вареники із авокадо – це не сучасна українська кухня
Євген Клопотенко— 27 лютого 2021, 07:00
Реклама: