На концерті у Києві Емма Шапплін оголила ноги. Фото

— 24 грудня 2008, 12:04

В палаці "Україна" відбувся двогодинний концерт Емми Шапплін у супроводі камерного оркестру та хору Київського муніципального театру опери і балету, повідомляє ТСН.

Концерт було поділено на два відділення. Перше Емма закінчила стовідсотковим хітом La Notta Etterna, але виконання його викликало дещо суперечливі почуття. Адже відчутно було, що як хор, так і скрипки звучали з фонограми. Втім, це не заважало хору й оркестру на сцені доволі вправно ворушити губами та смичками.

В антракті глядачі жваво обговорювали побачене й почуте. Одні були в захваті - ще під час виступу з глядацької зали доносились вигуки "Еммо, Україна любить тебе!", інші ж виражали відверте незадоволення: "Студентки на академконцертах співають не гірше, якщо взагалі не краще, за неї!". Може і не гірше, проте однозначно дешевше - ціни на квитки коливались від 250 до 2000 грн.

Діва оголюює ноги

Друге відділення почалося з виступу хористів. Пізніше до них долучився оркестр, а ще трохи згодом - і сама Шапплін.

Загадкову парижанку багато хто вважає іконою стилю. Що не дивно, адже сценічні вбрання, розробкою яких вона займається сама, в неї зазвичай геть нетривіальні. Цього разу співачка обрала атласну фіолетову сукню з відкритими плечима та довжелезним шлейфом.

Аби без проблем пересуватися сценою, їй доводилось доволі високо піднімати поділ своєї сукні, ненав'язливо демонструючи красиві ніжки.

Наприкінці концерту, коли завіса почала опускатися, співачка завдяки довжині своєї сукні не змогла швидко зрушити з місця, за що й отримала по голові завісами. Шапплін довго вклонялася, а проспівавши одну пісню на біс, пішла, широко розмахуючи руками, повідомляє "Сегодня".

В загальному Емма Шапплін заспівала 15 пісень зі свого репертуару, серед яких були такі мегахіти, як Spente La Stelle, Ursa Minor та La Notta Etterna

"Спасибі вам велике, я дуже рада бути тут і співати для вас"

Після концерту Емма вирушила в один зі столичних ресторанів і скуштувала там шашлик із сьомги, осетрини та сома. Коли справа дійшла до сома - Емма була у захваті від його смаку та запитала організаторів, як називається ця риба.

Почувши, що це сом, Шапплін здивувалася, бо ніколи до цього вона не чула та не куштувала нічого подібного. Вірушив до аеропорту, співачка постійно сміялася та жартувала.

Усі фото з сайту "Сегодня" та ТСН

Реклама:

Головне сьогодні