Armani звинувачує D&G у копіюванні штанів

— 20 січня 2009, 12:57

Та всесвітньо відомий дизайнер Джорджіо Армані думає інакше. Днями він звинуватив своїх молодших колег Доменіко Дольче та Стефано Габбана у копіюванні однієї його розробки.

Він представив журналістам фото з колекції Dolce&Gabbana на тижні моди в Мілані, зроблені минулої суботи, та штани його власного дизайну, показані ще минулого року.

"Сьогодні вони мене копіюють, завтра самі навчаться (щось придумувати)", - зауважив обурений Армані. І додав, що мова йде не про одну пару шовкових штанів, а про 16, які Dolce&Gabbana показали на подіумі.

Схожість вбрання не викликає сумнівів, як і те, хто показав їх першим, зазначає The Independent.

Dolce&Gabbana не забарились з відповіддю на закид Армані.

"Нам, звісно, треба ще багато чому вчитись, але точно не в нього. Стиль Армані ніколи не надихав нас, і ми вже роками не дивимось покази його колекцій", - заявили Доменіко Дольче та Стефано Габбана.

І роз'яснили: "Як казав Пікассо, копіювання інших неминуче, а копіювання самого себе призводить до стерильності". Як повідомляє ВВС, Армані на цю заяву ще ніяк не відреагував.

Самого Армані теж колись підловили на плагіаті, додає The Independent. Було це у 1993 році, коли лого на футболці його дизайну було дуже схожим на роботу лондонських дизайнерів Antoni & Alison.

Як повідомив журналістам Армані, він не подаватиме в суд на Dolce&Gabbana.
Реклама:

Головне сьогодні