Міська аристократка в колекції дизайнера Автанділа Цквітінідзе. Фото

"Я хотів, щоб жінки в цей кризовий час не вдягалися в чорне, а купували красиві сукні, бо МЧС були у всіх, а я хотів поєднати кілька кольорів", - додав він.

Автанділ Цквітінідзе добре відомий українським дамам. Він вважається улюбленим дизайнером Віталіни Ющенко, та й інші селебріті полюбляють.

Синій, чорний, nude, чорнильно-фіолетовий - в одній маленькій сукні вони об'єдналися ще і з паєтками, горизонтальними і вертикальними рюшами або стрічками, металевими "блискавками", нашитими поверх.

Металеві прикраси врівноважували важкі металеві блискавки "з тилу" шовкових суконь. Власниця сукні може гордо мовчати - вбрання за неї все розповість.

В колекції були помітні фірмові архітектурні Автанділові деталі, богемну жіночність, вертикальні шви-смужки, сукні-балахони, перехоплені широкими паском.

Образ підкреслювали прозорі ґетри з чорними "стрілками" і туфлі на височезних підборах кольору білого золота.

Блідо-рожевий, малиновий, чорно-білий з шанелівським шармом - додаткові нюанси в образ міської аристократки.

Крім коротких суконь химерного крою, Автанділ також показав вільні велюрові сукні, перехоплені на спині широким паском, і сукні зі спідницею-діжкою. Емоційно, за враженнями, усі колекції Автанділа пасують його дружині Хатуні.

Усі фото Артема Жавроцького

За матеріалами "Українського тижня моди"

Реклама:

Головне сьогодні