Казки від Лариси Лобанової. Фото

Капелюшок від Лариси Лобанової, продемонстрований свого часу Катею Осадчею, наробив багато галасу у світі моди і виявив підсилений інтерес до постаті дизайнера. "І хоча ми не спеціалізуємося на головних уборах, - говорить дизайнер. - Але маємо багато замовлень саме на цей капелюшок".

На початку осені Лариса Лобанова брала участь у виставці Pret-a-Porter Paris, у складі Української Платформи і зацікавила своїм стендом відвідувачів, особливу прихильність публіки викликала сукня з трав'яним принтом, яку Лариса продемонструвала і на показі весна-літо 2010 Українського Тижня Моди.

Спомини дитинства, кольорові сни, нестримні фантазії переплітаються між собою і створюють настрій показу. Дизайнер змушує повірити у казку. Сам показ насичений яскравими казковими образами, карамельними кольорами, пташками, павучками, принтами трави, неба, лісу, зоряної ночі.

Сукня з трав’яним принтом
Але при всій своїй "дитячості" колекція дуже практична. Дизайнер побалувала українських жінок великим різноманіттям шовкових суконь ready-to-wear, зручними шкіряними куртками та дизайнерськими аксесуарами.

"В Парижі ми представляли одяг більшою мірою casual, більш "носибельний", більше курток і футболок. На Українському Тижні Моди я запропонувала велику кількість легких довгих суконь. Вони неймовірним чином підкреслюють ноги жінки", - каже дизайнер.

Всі тканини в колекції авторські, унікальні, створені за ескізами Лариси та її молодшої доньки.

ВІДЕО ДНЯ
Трендом від Лариси Лобанової можна вважати не лише неповторні "казкові" тканини, поєднання кольорів, а, як підкреслює сама дизайнер, і її власну розробку - сукню без подолу, зашиту знизу, з отворами, "віконцями" для ніжок.
Сукня з отворами для ніжок

Усі фото Дмитра Ларіна

Читайте також на порталі TabloID Другий день Fashion Week: груди Бужинської, білявка Тігіпка та закохана Журавська

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні