Казки від Лариси Лобанової. Фото

Капелюшок від Лариси Лобанової, продемонстрований свого часу Катею Осадчею, наробив багато галасу у світі моди і виявив підсилений інтерес до постаті дизайнера. "І хоча ми не спеціалізуємося на головних уборах, - говорить дизайнер. - Але маємо багато замовлень саме на цей капелюшок".

На початку осені Лариса Лобанова брала участь у виставці Pret-a-Porter Paris, у складі Української Платформи і зацікавила своїм стендом відвідувачів, особливу прихильність публіки викликала сукня з трав'яним принтом, яку Лариса продемонструвала і на показі весна-літо 2010 Українського Тижня Моди.

Спомини дитинства, кольорові сни, нестримні фантазії переплітаються між собою і створюють настрій показу. Дизайнер змушує повірити у казку. Сам показ насичений яскравими казковими образами, карамельними кольорами, пташками, павучками, принтами трави, неба, лісу, зоряної ночі.

Сукня з трав’яним принтом
Але при всій своїй "дитячості" колекція дуже практична. Дизайнер побалувала українських жінок великим різноманіттям шовкових суконь ready-to-wear, зручними шкіряними куртками та дизайнерськими аксесуарами.

"В Парижі ми представляли одяг більшою мірою casual, більш "носибельний", більше курток і футболок. На Українському Тижні Моди я запропонувала велику кількість легких довгих суконь. Вони неймовірним чином підкреслюють ноги жінки", - каже дизайнер.

Всі тканини в колекції авторські, унікальні, створені за ескізами Лариси та її молодшої доньки.

Трендом від Лариси Лобанової можна вважати не лише неповторні "казкові" тканини, поєднання кольорів, а, як підкреслює сама дизайнер, і її власну розробку - сукню без подолу, зашиту знизу, з отворами, "віконцями" для ніжок.
Сукня з отворами для ніжок

Усі фото Дмитра Ларіна

Читайте також на порталі TabloID Другий день Fashion Week: груди Бужинської, білявка Тігіпка та закохана Журавська

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні