Колекція німкені Аннетти Гьорц і чуттєвий літній образ від дуету Земскової-Ворожбит

До 25-річчя власної торгівельної марки відомий німецький дизайнер Annette GORTZ представила на Українському Тижні Моди свою нову колекцію сезону весна-літо 2010.

Дизайнер не вперше відвідує Україну зі своїми показами, одяг під іменем "Annette GORTZ" можна придбати в магазинах Києва. До того ж сама Аннетта із задоволенням приймає на стажування молодих українських дизайнерів - фіналістів конкурсу "Сезони моди - погляд у майбутнє".

Ця колекція відзначилася класичними силуетами, зручними деталями, капелюхами з м'якої тканини, а також екстраординарним взуттям. Шедевром колекції Аннетте вважає ніжні плісировані сукні в поєднанні з крупними кольє з дорогоцінного каміння.
Вона не епатує публіку, не вигадує закручених силуетів чи наворочених оздоблень. І при цьому колекція виглядає досить цілісною і завершеною. Одяг від Аннетти Гьорц носибельний, і може стати базовим для гардеробу жінки будь-якого віку.

Жінка від дизайнерів Тетяни Земскової та Олени Ворожбит, за їх власним визначенням, чуттєва і неймовірно романтична.

"Це людина, яка любить життя," - говорить Олена. "І вже точно не зануда!" - додає Тетяна.

Колекція весна-літо 2010 від дизайнерів Тетяни Земскової та Олени Ворожбит. Тут і далі - усі фото Дмитра Ларіна

"Ми використали теплі кольори в колекції - це рожевий як основний тон, доповнений бузковим, темно-коричневим, зеленим. Після такої похмурої темної зими в моді хочеться повернутися до чогось теплого і ніжного," - кажуть дизайнери.

Нову колекцію від Земскова/Ворожбит можна буде придбати лише у Києві і ще в деяких інтернет-магазинах. Дизайнерський тандем також має плани представити свої вироби в Нью-Йорку.

Фото Жоржа Ентузіастова та Дмитра Ларіна

Читайте також на порталі TabloID Третій день Ukrainian Fashion Week: Литовченко, Малкович і Монро з кавалером

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні