Софі Елліс-Бекстор: "Я не вегетаріанка, але проти натурального хутра"

Тендітній британці Софі Елліс-Бекстор, схоже, на роду було написано стати відомою. Адже дівчина народилася у творчій сім'ї: батько Робін Бекстор - телережисер і продюсер, а мати Дженет Елліс - актриса та телеведуча. Однак, на відміну від батьків-теелвізійників, Софі подалась підкорювати музичний Олімп.

Перший свій крок до слави майбутня співачка зробила у 18 років - юна Елліс-Бекстор стала солісткою інді-гурту theaudience. І хоча колектив проіснував трохи більше року, британська публіка встигла помітити і полюбити артистку.

Та відправною точкою до світової слави для Софі став 2000-й рік, коли італійський діджей Крістіано Спіллер запропонував їй записати спільну композицію. У результаті трек Groovejet (друга назва If This Ain't Love) не лише став головним хітом одного з найбільших танцювальних фестивалів Ібіца-2000, а й опинився на перших місцях багатьох хіт-парадів світу.

Далі був дебютний альбом Елліс-Бекстор Read my Lips та визнання композиції Murder on The Dancefloor найпопулярнішою піснею 2002-го року у Британії. Наразі 30-річна англійська зірка встигла випустити 3 студійних альбоми та ось-ось готується презентувати четверту платівку.

Окрім музичної кар'єри, у Софі все склалося й на сімейному поприщі - артистка має коханого чоловіка-музиканта Річарда Джонса та двох синів - 5-річного Сонні та 8-місячного Кіта Валентина.

Про те, як вона суміщає материнство та музику, чим підкорив її чоловік і про пристрасть до секонд-хендів Елліс-Бекстор розповіла українським журналістам під час прес-конференції напередодні свого виступу на фестивалі Cosmopolitan Heels, присвяченому 10-річчу журналу Cosmopolitan.

"Українська Правда. Життя" публікує найцікавіші фрагменти бесіди з популярною британкою.

"Я сподіваюсь, що цей мій перший візит до Києва - не останній", - сходу зізналася співачка.

А на своєму блозі за добу до концерту Софі написала, що знає лише якісь традиційні туристичні факти про Київ, тому планує прогулятися містом, щоб роздивитися більше.

"Більшість моїх друзів ще не були в Україні, тож сказали, щоб я потім розповіла, що ж там було надзвичайного у Києві. Загальне враження дуже чудове, усі дуже привітні", - пояснила на прес-конференції артистка.

"Чоловік підкорив мене вмінням готувати"

Про сучасність і ототожнення з Мадонною

- Вас вважають однією з найсучасніших жінок. Що ви вкладаєте у поняття сучасність і кого ви вважаєте більш сучасною, ніж себе?

- Я ніколи не думала, що настільки тримаю свою руку на пульсі і є такою сучасною, якою ви мене вважаєте. Дуже важко когось назвати. Напевно, з тих чиє ім'я відоме зараз усім - це Леді Га-Га.

- Деякі британські критики називають вас британською Мадонною. Як ви до цього ставитесь?

- О, Мадонна! Коли я була маленькою дівчинкою мені дуже подобалась ця жінка. Гадаю вона змінила погляд на жінок. Після неї стали інакше сприймати жінок. Звісно дуже важко бути співачкою-жінкою і не бути на когось схожою, адже є все ж таки хтось законодавцем. І саме Мадонна є цим законодавцем.

Про труднощі та радості материнства

- Ви двічі мама, чи не важко вам бути мамою і одночасно робити музичну кар'єру?

- Так, доволі важко. Але те цього варте. Насправді, важко бути мамою - дуже багато різноманітних емоцій. Я народила свою першу дитину, коли мені було 25 років, тому з появою другого сина в мене вже був досвід.

- Ви чудово виглядаєте після народження двох синів. Як вам вдалося втримати форму? Чи так це було легко, як ви казали у своїх інтерв'ю?

- Ні, спочатку було дуже важко, десь півтора року. Довелось все ж таки позайматися, походити до спортивного залу. Дуже швидко все не проходить. Але діти того варті. До того ж хорошу фізичну форму можна відновити.

Про стосунки у колективі

- Наскільки ви близько спілкуєтесь зі своєю командою: це просто бізнес, чи ви святкуєте разом дні народження, знаєте їх по іменам?

- Ага, гей ти - клавішник! (сімється) Звісно я звертаюсь до кожного з групи по імені, адже я давно їх усіх знаю - шість років. Барабанщик це взагалі мій молодший брат. Тобто я знаю дуже добре свою команду, особливо брата, але досі не знаю його імені (сміється)".

Чоловіка, ревнощі та смачну їжу

- Їжа - важлива частина стосунків. Мій чоловік саме й підкорив мене вмінням готувати. Це був день святого Валентина і він приготував щось подібне до густого супу з лобстером. Можу поділитися рецептом.

- Ви така успішна, гарна, багато подорожуєте. Ваш чоловік не ревнує вас?

- Ні, якщо чесно я зустріла свого чоловіка, коли він грав на бас-гітарі у моєму гурті. Він доволі таки успішна людина, особливо у Великобританії. Тож наші стосунки урівноважені.

"Хіба 30 - це вже час іти на пенсію?!"

Про конфлікт з Роббі Вільямсом

- Це було дуже давно. Я була в гурті і ми попросили допомогу з його сторони, але він не погодився. Тобто так, дійсно була невеличка перепалка, але не хочеться про це говорити. Це було давним-давно. Наразі все добре.

Про підбори та пристрасть до вінтажних речей

"Люблю секонд-хенди та вантажні речі. Це свого роду пристрасть, адже так ти можеш відчути себе унікальною. Можна за допомогою інтернету на ebay обрати цікаву річ і придбати її та виглядати не так як усі".

"А стосовно мого ставлення до підборів - я їх просто купую. У мене слабкість до взуття".

Родина та риси, неприйнятні в людях

- Без чого ви не уявляєте себе?

- Скоріш за все без родини. Адже я не уявляю, як без родини можна пройти усі життєві труднощі.

- Подейкують, що вис частенько берете з собою в тури своїх рідних?

- Так. У першу чергу це мій брат, бо він у моїй команді. Іноді мій чоловік їздить, іноді тато. І мама дуже хоче поїхати. Це дуже добре і для мене і для них і я себе краще почуваю, коли хтось з рідних поруч.

- Є речі, які ви не вибачаєте людям?

- Звісно. Мені не подобаються дуже грубі люди. Тож, напевно, можна не вибачити грубість.

Про гламурність, вегетаріанство та засмагу

- Чи любите ви гламурні тусовки, наряджатися?

- Звісно! Я ж поп-зірка. А стосовно гламурних вечірок - так там же усі мої друзі. До речі, мені не подобається, коли мене фотографують, коли я не працюю. Ну просто коли ми там з друзями сіли випити-поспілкуватися, а тут хтось знімає - не люблю цього.

"Я не вегетаріанка, я їм м'ясо. Але я виступаю проти того, щоб носити натуральне хутро, оскільки вважаю що не має необхідності це робити"

- У вас така світла шкіра, ви проти засмаги і соляріїв?

- Не я не люблю сонце, сонце не любить мене. Ніколи у житті я не була засмаглою.

Про невдалий досвід письменника та пенсію

- Я люблю читати. Люблю літературу. Я навіть спробувала написати книгу, але вона була просто жахливою. Думаю, я щось напишу, колив мене з'явиться дійсно цікавий сюжет. Я навчилася на власних помилках, що писати не так вже й просто. Коли я була молодшою мені дуже хотілось написати книгу про музику. Не лише те як музичний світ виглядає на сцені, а те що відбувається за кулісами. Можливо я колись про це напишу.

- Чи відчуєте ви, коли варто закінчити свою музичну кар'єру?

- Дуже важко відповісти на це питання. Мені зараз лише 30 років і це лише поки якийсь з етапів моєї кар'єри і, можливо, саме зараз я створюю свої найкращі хіти. Тож поки що я не збираюсь на пенсію. Хіба 30 - це вже час іти на пенсію?! Це занадто рано! Ну давайте хоча б у 32?! (сміється).

Про новий альбом

"Я була у Швеції минулого тижня, а за тиждень до цього - у Лос-Анджелесі. Поки збирають найкращі пісні й відбирають 12 кращих для альбому".

"Пішло багато часу на підготовку цього альбому. Але запис закінчився і перший сингл буде в січні".

Усі фото з концерту Софі Елілс-Бекстор на фестивалі Cosmopolitan Heels надані організаторами

Реклама:

Головне сьогодні