Сьюзан Бойл випустила альбом

— 24 листопада 2009, 17:09

До платівки, що отримала назву "I Dreamed a Dream", увійшли 12 композицій, у тому числі головний хіт Бойл - композиція з мюзиклу "Знедолені", а також кавер-версія на пісню The Rolling Stones "Wild Horses". Саме ця пісня і відкриває першу самостійну студійну роботу артистки, повідомляє Лента.ру.

Трек-лист диска практично повністю складається з кавер-версій відомих композиції. Крім "Wild Horse" в "I Dreamed a Dream" також включені нові версії пісень Мадонни "You'll See", "Daydream Believer" групи The Monkees і "Up to the Mountain" Патті Гріффін.

Бойл почала працювати над записом "I Dreamed a Dream" у липні 2009 року, через кілька місяців після того, як вона програла у фіналі реаліті-шоу "Britain's Got Talent".

[L]Шотландська домогосподарка працювала в студії під керівництвом продюсера Стіва Мака. Випуск платівки взяв на себе рекорд-лейбл Syco.

Альбом Бойл "I Dreamed a Dream" побив рекорд за кількістю попередніх замовлень в інтернет-магазині Amazon.com. Примітно, що замовлення на диск почали надходити ще за три місяці до його офіційного релізу.

Сьюзан Бойл подякувала своїм шанувальникам за підтримку та увагу, розмістивши відповідне повідомлення на своєму сайті. Крім того, співачка надала слухачам можливість поділитися враженнями від альбому "I Dreamed a Dream" - будь-який бажаючий може залишити на сайті Бойл коментар.

Напередодні Сьюзан Бойл взяла участь в музичному реаліті-шоу The X Factor. У найближчі дні артистка виступить у Нью-Йорку.

Реклама:

Головне сьогодні