Сьюзан Бойл втілила у життя ще одну мрію

— 10 грудня 2009, 19:24

Найпопулярніша шотландська домогосподарка Сьюзан Бойл заспівала зі своїм кумиром - британською театральною актрисою та співачкою Елейн Пейдж, пише The Daily Telegraph.

"Я й подумати не могла, що колись зможу просто постояти поруч з такою зіркою, як Елен Пейдж, не те, що заспівати з нею пісню", - зізналася щаслива Бойл.

Наразі знімається документальний фільм про успіх домогосподарки з Шотландії. Саме в рамках підготовки картини й було записано спільну пісню Бойл та Пейдж.

Артистки вирішили заспівати разом пісню "I Know Him So Well", яку Пейдж у 1985-му році вже співала разом з шотландською співачкою Барбарою Діксон.

Ще під час свого першого виходу на сцену шоу "Британія має талант" Сьюзан Бойл зізналася, що її кумиром є Елейн Пейдж.

Після успіху в телешоу талантів звичайна шотландська домогосподарка перетворилася на зірку. Наприкінці листопада Бойл випустила свій дебютний альбом "I Dreamed a Dream". Наразі вже продано більше 3,3 мільйона екземплярів по всьому світу.

А за даними Billboard, дебютний альбом Сьюзан Бойл продовжує утримувати лідерство в американському чаті музичних платівок, якій мають найбільший попит.

Так, за тиждень - з 30 листопада по 6 грудня - американці розкупили 527 тисяч альбомів "I Dreamed a Dream".

Реклама:

Головне сьогодні