Британці обрали найкрасивіших жінок десятиріччя

Жителі Великобританії вирішили, що саме багатодітна мати та актриса Анджеліна Джолі гідна отримати звання найкрасивішої жінки перших 10 років XXI сторіччя, повідомляє The Daily Telegraph.

В опитування, яке замовила компанія Superdrug, взяли участь 3 тисячі британців. Зокрема, респонденти відзначили головними принадами Джолі - пухкі губи, густе волосся та сильний характер.

"Варто відзначити, що хоча всі називають Анджеліну "губатою", ми вважаємо, що її довгому густому блискучому волоссю та фігурі, яку вона демонструє на червоній доріжці, заздрять багато жінок", - зауважив комерційний директор компанії Стів Джебсон.

До речі, прізвище Джолі цього року неодноразово фігурувало у різноманітних рейтингах. Так, Енджі очолила список найбагатших актрис за версією Forbes.

Анджеліна Джолі

Так само, Джолі опинилася на верхівці рейтингу найвпливовіших знаменитостей, обійшовши навіть телеведучу Опру Вінфрі, поп-діву Мадонна та президента США Барака Обаму.

Що ж до визнання краси актриси, то влітку цього року інше видання - Vanity Fair -також назвало Анджеліну найкрасивішою жінкою світу. Зате у рейтингу найбільш стильних знаменитостей 2009 року впливове фешн-видання Vogue розмістило Анджеліну Джолі лише у другій десятці списку.

"Анджеліна Джолі не є традиційною красунею, але її сильний характер надає її надзвичайній зовнішності унікальність у світ краси", - пояснив представник компанії-замовника опитування.

За іронією долі на другому місці рейтингу опинилася одвічна суперниця Джолі - актриса Дженіфер Аністон.

Нагадаємо, голлівудський красунчик Бред Пітт покинув зірку серіалу "Друзі" заради Анджеліни Джолі. Окрім сердечних справ Енджі обійшла Дженіфер й у такому питанні як материнство. Адже не секрет, що Аністон вже багато років мріє про дитину, однак через проблеми зі здоров'ям їй так і не вдається завагітніти.

Дженіфер Аністон

На третій позиції ТОП-20 красунь розмітилася співачка Кайлі Міноуг. Слід зазначити, що артистка частенько стає кращою серед кращих. Так, у червні цього року Кайлі отримала перемогу в одразу двох номінаціях премії "Glamour Awards" - "Жінка року" та "Артистка року".

Кайлі Міноуг

Згідно з опитуванням, на четвертій сходинці опинилася актриса Кетрін Зета-Джонс. Щоправда, останнім часом дружина Майкла Дугласа все менше й менше з'являється на світських тусовках та шпальтах таблоїдів.

Кетрін Зета-Джонс

Замикає п'ятірку найкрасивіших жінок десятиріччя учасниця гурту "Girls Aloud" Шеріл Коул. Красу артистки вже неодноразово відзначали різні видання. А чоловічий журнал "FHM" взагалі назвав Шеріл найсексуальнішою жінкою 2009-го року.

Шеріл Коул

Загалом же до десятки найкрасивіших жінок десятиріччя потрапили: на 6 місці - актриса Скарлетт Йохансон, на 7-му - красуня Кіра Найтлі, на 8-му - американська виконавиця в стилі R'n'B Бейонсе, на 9-му - актриса Лів Тайлер і на 10-му місці - Холлі Беррі.

Скарлетт Йохансон

Також у ТОП-20 красунь світу відзначилися: актриси Кейт Вінслет (11 сходинка), Меган Фокс (16 сходинка), Єва Лонгорія (17 місце) та Шарліз Терон (20 місце).

Фото AP, Reuters

Реклама:

Головне сьогодні