Тест

Мармур, каміння, коралі та об’ємне вбрання від Лілії Пустовіт

Традиційно розпочинає Український Тиждень Моди колекція дизайнера Лілії Пустовіт.

Вона гордиться, що жодного разу не пропускала участь у Тижні Моди. В принципі, за цей час колекції Пустовіт стали доволі передбачувані за стилем та трендами. Хоча в цьому сезоні, як запевняє метр української моди, вона втілила в колекції всі сучасні тенденції наступного сезону.

Зокрема, популярні, за власним визначенням Лілії Пустовіт, довгі спідниці, зайві об'єми в одязі, темні сірі кольори та сіро-чорне поєднання. Тож саме такий мішкуватий, простий, дещо недбалий вигляд вважатиметься суперсучасним. І вже 26-й сезон Лілія займається цим модним кроєм.

Колекція дизайнера вийшла досить похмурою за настроєм, рівна, але занадто вже витримана за кольоровою гамою. Тож декому може здатися навіть нецікавою та нудною.

Візерунок в горохи в охристо-моховій гамі
Було дещо і від стилю мілітарі, популярного в наступному сезоні. Наприклад, тканини з дивним візерунком в горохи в охристо-моховій гамі.

Натомість Пустовіт спробувала порадувати свою публіку сукнями дивного незрозумілого крою, практичними спідницями і зручними брюками, і чомусь зовсім не зимовими пальтами нескладного мішкуватого крою. Серед об'ємних курток та пальт на особливу увагу заслуговують пальта-кокони.

Пальто-кокон
Окрім іншого, Лілія додала до костюмів акценти з хутра, дуті синтепонові оздоби комірів та клапанів, величезні шарфи на шиї. А ще розбавляла похмуру зимову колекцію зачісками, що виглядали дуже по-українськи, та в'язаними носочками в туфлях.

До речі, Лілія чи не вперше використала в показі взуття на підборах.

Дуже тішиться дизайнер з блискучих масивних прикрас, зроблених з використанням кристалів Swarovski.

Пустовіт високо цінує власний бренд. І хоча справи на комерційній ниві не такі вже райдужні, невпинно повторює: "Ми продаємося в найкращих магазинах світу і тому не можемо кидатись на будь-які пропозиції, які до нас поступають". І на такі інколи жертви згодні дизайнери заради доброго імені.

Усі фото Дмитра Ларіна