Справжня зимова колекція від Вікторії Гресь

Особливий шик зимової колекції створили вовняні теплі сукні прямого покрою на ґудзиках ззаду, сукні-пальто як варіант верхнього одягу на теплу осінь, добротні аксесуари в доповнення до теплих вовняних речей. Дизайнер представила широкий вибір пальт зручних прямих покроїв, а також жилети та шалі з хутра рудої лисиці.

Гресь не злякалась використати в колекції такий мегаактуальний тренд наступної зими як ручний грубий товстий трикотаж, і влучила точно в ціль. Її в'язані пальто та кардигани вийшли справді неперевершені.

Доповнювали образи гіпюрові блузи, довгі шкіряні рукавички, прикраси з напівдорогоцінним камінням, певна доля еклектики в образах, ультрамодне взуття на пласкій підошві, і, звичайно, прекрасні текстильні сумки з оздобленням гіпюром.
Багато з цього "Українська Правда. Життя" вже пропонувала модницям одягати минулої зими.

Тож ми спробувала поцікавитись у дизайнера, чому так склалося, що ледь не всі з вищеназваних тенденцій з колекції Вікторії Гресь вже в тому чи іншому вигляді зустрічались в торішніх показах провідних світових дизайнерів. На що Вікторія ухильно відповіла, що взагалі не слідкує за тенденціями, і якщо щось подібне має місце, то це може означати лише одне - світові тренди розвиваються паралельно.

"Справа не в тому, що інколи здається, що хтось у когось дещо підгледів. По-перше, це творчий процес, який постійно відбувається у модному світі, і, по-друге, такою власне і є логіка розвитку суспільства", - коментує дизайнер.

Не зважаючи на будь-яку критику, представлена колекція вийшла справді зимовою. Навіть вечірні та коктейльні сукні, в чому Вікторії Гресь серед вітчизняних дизайнерів нема рівних, були на вигляд справді теплими та зігріваючими.

Усі фото Дмитра Ларіна

Реклама:

Головне сьогодні