Фехтувальниці Андре Тана без шпаг, але з мобільними телефонами

Андре Тан продовжує розвивати так звану тенденцію Smart Couture, або як це звучить українською "розумної моди". Тому на весняному Тижні Моди представив чітку, чисто скроєну, абсолютно ахроматичну колекцію з переважанням білого кольору. Колекція конструкторська, по-Танівськи вичурна, строга і продумана до дрібниць.

Андре Тан особисто відкривав власний показ, зірвавши чорну тканину із заднику подіуму. Під нею ховались величезні білі двері висотою 7 метрів. До дверної ручки моделі могли б ледве дотягнутися. Чи не було це спробою зіграти на популярній темі Аліси в країні чудес? "Мені хотілось, щоб двометрові моделі здавалися меншими. Можливо, через те, що я сам невисокого зросту", - пояснює дизайнер.

Тан представив суто українські тренди. Нашим українським дівчаткам мають сподобатись коротенькі спіднички, облягаючи сукенки та гольфики, розмаїття тонкої натуральної шкіри та вишуканого хутра. Також прослідковуються і загальноєвропейські тренди: штани-"банани", кашеміровий трикотаж, текстиль сірих відтінків, сумки-клатчі.

Також Андре вирішив залучити до свого доробку мегапопулярні завдяки своїй ідеальній посадці на фігурі бандажні сукні.

Спочатку Андре Тан задумав свою колекцію присвятити фехтуванню, вдягнути дівчат в обладунки і дати їм в руки шпаги. Але в останню ніч чомусь передумав. Натомість дівчата виходили на подіум з мобільними телефонами, які дарували глядачам в першому ряду.

Та остання ніч перед показом скоротила також і кількість виходів у дефіле, обмеживши гостей лише одним чоловічим виходом з трьох запланованих. Андре виправдовується, що модний стиліст його показу забракував ще багато інших речей з колекції.

Моделі виходили на подіум з мобільними телефонами, які дарували глядачам в першому ряду

Та, напевне, співпраця зі стилістами йде Андре Тану на користь. Покази дизайнера стають більш професійними, колекції - цільними.Тан планує зовсім скоро відкрити другу лінію доступного одягу, але при цьому такого ж якісного, як представлений в колекціях прет-а-порте. Андре пообіцяв, що, для прикладу, сукні будуть коштувати приблизно 400 гривень.

Усі фото Артема Жавроцького

Реклама:

Головне сьогодні