Капелюшки від Каті Пшеченко і "Гайдамаки" на подіумі в одязі Олесі Теліженко

Завжди ніжний, абсолютно неагресивний стиль Каті Пшеченко дещо видозмінюється в цьому сезоні. Дизайнер помітно росте професійно, сміливіше працює з кольором. Від того творчість Каті стає більш концептуальною, силуети продуманішими. Дизайнер вже вшосте приймає участь в Українському Тижні Моди.

На переконання Каті Пшеченко, жінка має залишатися жіночною за будь-яких умов, тож навіть строгий діловий стиль у прочитанні дизайнера наповнений м'якими формами, складним художнім текстилем, яскравими прикрасами та аксесуарами. В колекції багато капелюшків та головних уборів - улюбленої теми Каті Пшеченко.

Колекція Каті Пшеченко
Нагадаємо, що такі незвичні авторські тканини розробляються дизайнером спеціально для колекції, прикраси та аксесуари виготовляються виключно вручну.

У грудні минулого року дизайнер представляла свою творчість в Мілані. На жаль, комерційно ця подія поки що в жодні проекти не переросла. Але українського дизайнера готові бачити на Міланському тижні моди, участь в якому, до слова, коштує близько 200 тисяч євро.

Колекція Каті Пшеченко
Для шанувальників таланту самобутнього дизайнера, речі з нової колекції можна буде вільно придбати в магазинах Києва.
Колекція Каті Пшеченко
Лейтмотивом нової колекції Олесі Теліженко стала багатокольорова орнаментальна вишивка Східного Поділля з її складними сакральними символами. Колекція в основному створювалась з натуральних тканин у звичному для дизайнера стилі етно-кутюр, Цього разу одяг дещо перенасичений графічністю та дуже різким поєднанням кольорів в одному ансамблі.

Дизайнер запросила для участі в показі своїх друзів - музичний гурт "Гайдамаки". Їх поява в дефіле дещо згладила сумбурні враження від колекції.

Соліст гурту "Гайдамаки" на подіумі у вбранні від Олесі Теліженко. Тут і далі - фото її колекції
Олеся Теліженко говорить про свою майже чоловічу колекцію так: "Сьогодні образ чоловіка треба захищати від жіночності та стилю "унісекс". Чоловіча сутність вкладається в поняття мужності, сили та відповідальності. Тому вибір таких незвичних моделей для показу у вигляді українського гурту "Гайдамаки" виправданий. Ці шестеро мужніх красенів для мене уособлення справжніх козаків. І хоча вони не професійні моделі, але як представники шоу-бізнесу, доволі впевнено почувають себе на подіумі".

Об'ємні комбінезони, сорочки та куртки з каптурами, взуття марки "Camper" - саме так, за переконанням дизайнера, має виглядати справжній чоловік.

Для дівчат дизайнер обіцяє випустити окрему круїзну колекцію і презентувати її влітку в Одесі в рамках Holiday Fashion Week.

Усі фото Артема Жавроцького

Реклама:

Головне сьогодні