"Снігові королеви" Юлії Айсіної

"Образ снігової королеви - це втілення жіночої незримої влади над чоловічою статтю в поєднанні з жіночними рисами", - пояснює концепцію своєї колекції дизайнер.

Колекція наповнена шкірою та трикотажем для розкішних дам. "Я використовую лише натуральні тканини, левину долю в моїх колекціях займає трикотаж. Дехто навіть називає мене українською Сонею Рікель - королевою трикотажу!" - хизується дизайнерка.

Своїм улюбленим клієнтам Юлія Айсіна пропонує в новій колекції не лише складні вбрання, але й відверто простуваті варіанти.

Родзинкою Айсіної є використання дорогих прикрас. Цього разу були кольє з напівдорогоцінного каміння та металічні оздоби і пряжки, повністю ковані вручну майстрами з Одеси.

"Образ сніжної королеви асоціюється з певною холодністю і жорсткістю, ковані вироби внесли в костюми цей акцент. Я розумію, що аксесуари займають провідну роль у показі. Мої прикраси відображають масивність, пафосність, привілейованість жіночої статі", - додає Айсіна.

Можна лише додати, що прикраси в колекції справді були під стать королівському статусу.

Колекція рівнозначно і чоловіча, і жіноча: "Чоловіки завжди були обділені моєю увагою. Тому прийнято рішення запустити в цьому сезоні чоловічу лінію. Останні тижні моя команда дуже тяжко працювала. Йшла активна підготовка до показу. Нам потрібно було зробити максимально красиву чоловічу лінію, бо це було в перший раз, і це велика відповідальність".

Айсіна від такої роботи навіть охрипла.

Усі фото Артема Жавроцького

Реклама:

Головне сьогодні