Паризькі настрої в колекції Олени Буреніної

Таку довершеність осмисленої дизайнером колекції Буреніна пояснює наступним чином: "Я зачинилась вдома. Слухала лише французьку музику, дивилася лише французькі фільми. Я відгородилась від усього оточення, щоб надихнутися на колекцію, просякнути її тематикою".

Стьобані корсетні сукні, пальта-халатики на запах, гротескні пальто із закороченими рукавами, в'язані кофтини з товстої цупкої пряжі, прозорі графічні сукні, велика кількість театралізованих жилетів та комбінезонів, "дуті" курточки, схожі на касетні пухові ковдри, під авторською назвою "об'єкт бажання", - щось справді новеньке для нашої моди.

На фінальний вихід пара моделей з'явилась в одному пальто на двох, наче двоє закоханих людей, загорнуті в одну ковдру.

Окрема фішка в колекції Олени Буреніної - це взуття. Такого дивного взуття на Українському Тижні Моди ще ніхто не показував.

"Насправді ж французькі дівчата не ходять на шпильках. Враховуючи обставини того, що це фешн-показ, на пласких підборах дівчат на подіум теж не випустиш", - пояснює свої міркування Олена.

Очевидно те, що в такому масивному взутті дівчачі ноги здаються худішими. А декому ці підбори можуть навіяти образ жінки на п'єдесталі.

До того ж, з усіх показів на Тижні Моди це чи не єдиний, в якому обличчя дівчат виглядали справді природно і по-юнацьки красиво.

Самобутнього дизайнера Олену Буреніну друкують у світових модних каталогах, а її вміння передавати в одязі емоції справді заслуговує на бурхливі оплески!

Усі фото Дмитра Ларіна
Реклама:

Головне сьогодні