Класичні пальта від Олени Голець та короткі сукні від Людмили Кисленко

Відкривали показ колекції Олени Голець зірки-моделі Ксенія Кузьменко та Андрій Джеджула. "Вони для мене як українські Кім Бессінгер та Міккі Рурк, - пояснює дизайнер. - Дев'ять з половиною тижнів" - це мій улюблений фільм."

Ксенія Кузьменко
Але в реальному житті дизайнер не працює над створенням костюмів до фільмів: "Пропозиції, звичайно, поступали. Але працювати над картиною - означає відмовитися від роботи з клієнтами на 3-4 місяці. В нашій країні це рівноцінно втраті клієнтів!"

Голець захопилася темою чоловічих пальто. Вона вважає, що саме їх виготовляти найважче, тому охоче хизується в колекціях своїми вміннями: "Чоловіче пальто - це найвища категорія складності. На другому місці жіночі пальта. У нас в колекції 25 одиниць жіночих пальто!" Щоправда, "Українська Правда. Життя" їх не дорахувалася.

За формулою Олени Голець, колекція врівноважена лише тому, що так розвивається світ: "В наступному сезоні будуть носити класику. Після яскравих сплесків у моді обов'язково настає період перенасичення, втоми від примхливості моди."

Колекція комерційна, хоча Голець і не любить такого формулювання. "Всі мої колекції комерційні. Але, дійсно, цю колекцію ми збираємося продавати гуртом на ринок Росії та України, можливо, Америки", - пояснює дизайнер.

Колекція Людмили Кисленко значно більше нагадувала Нью-Йорк. Беретки з лелітками, сережки-кільця, короткі спідниці, сумочки-клатчі, мітенки і взуття на підборах - таким бачить образ сучасної молодої дівчини дизайнер.

"Мені хотілось створити якесь свято, внести якусь радість в колекцію. Якщо такий образ вам здається дуже агресивним, можна зняти пасок, і сукня одразу стане жіночною", - каже Людмила Кисленко.

Колекція Людмили Кисленко
Дизайнер предстала в новому амплуа, створивши вечірньо-коктейльний образ модної дами: "Образ ніжної жінки став неактуальним. Оскільки не завжди можна покластися на чоловіка. Мені здається, в такому образі, як ви побачили сьогодні на подіумі, жінка стає сильнішою".

До слова, одяг Людмили Кисленко вже продається в Америці.

ВІДЕО ДНЯ

"Я інколи боюся брати великі замовлення, бо мені дуже страшно їх не виконати. Не з власної вини, бо ми володіємо виробничі потужності. А, наприклад, через затримку замовлених матеріалів, як це трапилось з цією колекцією, яка через такі прикрощі не була показана в Парижі", - червоніє за партнерів Людмила Кисленко.

Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко
Колекція Людмили Кисленко

Усі фото Артема Жавроцького

Реклама:

Головне сьогодні