Тест

"Стримана розкіш" Ірини Красильникової і колекція Володимира Подоляна

Молода дебютантка спробувала акцентувати увагу на своєму показу, вивівши музичний супровід на сцену. Схожим чином зробила в минулому сезоні Ліля Літковська.

Не зважаючи на це, колекція виглядала повноцінно, абсолютно професійно як для молодої дизайнерки. Ірина зауважила багато модних трендів наступної зими: спущена спадаюча лінія плеча, вдале поєднання сірого, шоколадного та мохового кольорів, сукні на одне плече, переливи кольору.

Були в колекції і чоловічі виходи.

Колекція Ірини Красильникової
Колекція Ірини Красильникової
Гарна для показу колекція може здатися трішки сумбурною для реального життя через велику кількість ручної роботи, чим особисто дизайнер дуже пишається.

Щоб зробити вбрання більш доступним для широкого споживача, дизайнер вимушено буде їх спрощувати, але жодним чином не збирається економити на матеріалах. Взуття також авторське.

Колекція Ірини Красильникової
Одяг від дизайнера Ірини Красильникової можна придбати аж в Москві. В Україні він поки що не продається.

Колекція дизайнера Володимира Подоляна необтяжлива, класично-жіночна і цим прекрасна. Можна побачити у вбраннях простуватий звичний крій. Зокрема, це чітко помітно на простих з виду трикотажних сукнях в реальності задрапірованих не так просто.

"Розкіш жінки не в діамантах, перлах і золоті, а в зовнішній привабливості і в умінні себе подати. Це свого роду не фанатична, але самозакоханість", - так пояснює концепцію свого показу дизайнер.

Дизайнер впевнений, що будь-яка з речей абсолютно варта того, щоб потрапити до жіночого гардеробу. А це, наприклад, штанці-галіфе, пальта з вовни або з м'ятої лакованої шкіри з рукавом-реглан або цільнокроєні, добротні зимові курточки. До того ж, в колекції використані дуже незвичні сумки і клатчі.

Хоча в цілому його показ більше нагадував демонстрацію мод для непримітних поміркованих дам.

Колекція Володимира Подоляна
Володимир Подолян здійснив проби пера і в чоловічій лінії. Серед українських дизайнерів стало навіть модним робити об'єднані колекції.
Колекція Володимира Подоляна

Усі фото Дмитра Ларіна