Під Києвом зніматимуть 3D-комедію

— 19 серпня 2010, 17:19

Одним з центральних знімальних майданчиків для зйомок української комедії про французького полководця Наполеонові І Бонапарта стане Центр культури і історії Київської Русі "Парк Київська Русь", який розташований у селі Копачів Обухівського району Київської області.

До зйомок першого російськомовного фільму, знятого в 3D-форматі, "Ржевський проти Наполеона", приступлять уже в серпні, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службі у "Парку Київська Русь".

У фільмі очікується більш як 500 ефектів.

"Ржевський проти Наполеона" - це сатирична комедія про вторгнення Наполеона в Росію в 1812 році і про те, як на плечі поручика Ржевського, перевдягнутого в жіночий одяг, лягло завдання зупинити велелюбного Наполеона", - повідомили в "Парку Київська Русь".

У головних ролях у комедії зіграють керівник "Вечірнього кварталу" Володимир Зеленський і російська актриса Світлана Ходченкова.

Творча група, яка зніматиме комедію "Ржевський проти Наполеона", вже брала участь у проектах "Любов у великому місті 1,2", "Гітлер, капут!".

Також у фільмі будуть задіяні Анфіса Чехова, Михайло Єфремов, Потап, Юрій Стоянов, Ілля Олейников й інші зірки шоу-бізнесу.

Планується, що в прокат картина вийде влітку 2011 року.

Реклама:

Головне сьогодні