Тест

Створена за тиждень колекція від Андре Тана

"Так як я хвилювався цього разу, я не хвилювався вже давно!", - одразу зізнався дизайнер.

Після відвідин Парижу Андре Тан раптом вирішив переробити підготовлену для Українського Тижня Моди колекцію. Буквально за останній тиждень світ побачила зовсім інша колекція Тана.

Кропітка праця, що тяглася з серпня місяця, зійшла нанівець і зі старого варіанту залишилося не більше п'яти нарядів.

Андре Тан дещо спростив притаманні йому складні форми. Силуети суконь стали більш просторими, а крій спрощеним. Мішкуваті форми взагалі можна виправдати лише швидкістю створення колекції. Чи так має виглядати "мінімалізм від Тана", як прозвав його сам дизайнер?

Андре висловив і власні судження: "Я люблю складний крій - це факт! Мені подобається і мінімалізм. Та раніше я вважав, що мінімалізм не буде затребуваний в нашій країні". Але щось напоумило таки дизайнера ризикнути цього разу.

Представлена колекція виглядала як для Тана лінивою, зробленою в півсили.

Вбрання від Тана виконані з непластичних матеріалів темних кольорів, які за визначенням знавця трендів Андре, якраз в тенденції. А ще майстер попрацював з гірчичним кольором, помаранчево-золотим і, звичайно, улюбленим білосніжним.

У коментарях до колекції Андре Тан охоче поділився міркуваннями стосовно образу жінки, яка має носити його наряди. "Це одяг, в якому дівчина може ходити на роботу, а ввечері податися на вечірку, і при цьому виглядати достойно".

Андре так і не зізнався, що ж саме змусило його прийняти кардинальне рішення про зміну колекції. Але цей поспіх, здається, був зовсім не на руку Танові.

"Не судіть суворо", - попросив дизайнер.

Свою "свіжоспечену" колекцію Андре Тан планує показати ще на Грузинському тижні моди.

На даний момент дизайнер-активіст вже встиг повідкривати магазини з одягом другої лінії Atan і збирається відкрити власний концепт-бар.